

## AGENDA Plan Management Advisory Group Meeting and Webinar Thursday, May 11, 2017, 10:00 a.m. to 12:00 p.m.

## Berryessa Conference Room Covered California 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

Webinar link: <u>https://attendee.gotowebinar.com/register/7768186369647706370</u>

May Agenda Items		Suggested Time
I.	Welcome and Agenda Review	10:00 - 10:05 (5 min.)
П.	2018 Marketplace Stabilization Regulations	10:05 – 10:35 (30 min.)
III.	2018 Certification Update	10:35 – 10:40 (5 min.)
IV.	Consumer Journey Project Overview	10:40 – 10:50 (10 min.)
V.	Provider Directory Launch	10:50 – 11:10 (20 min.)
VI.	Health Savings Accounts and other Account Based Health Plans	11:10 – 11:55 (45 min.)
VII.	Open Forum and Next Steps	11:55 – 12:00 (5 min.)

Send public comments to <u>qhp@hbex.ca.gov</u>

Welcome to Covered California's offices at 1601 Exposition Boulevard.

*Please park in any uncovered spot in the upper parking lot at 1601 Exposition Blvd. (The spaces in the lower lot and in the underground garage are reserved for staff and are not available to the public.)* 

You must enter through the front doors; there is no public access through the lower parking lot or the garage. Please sign in with the security guard and get a visitor name tag before you proceed to the meeting room.